Over Alu Comfort

Alu Comfort is één van de eerste online aanbieders van trappen en ladders in België.  Reeds in 2010 werd ons eerste online aanbod gelanceerd.  Met een stipte en punctuele opvolging van alle offertes en bestellingen werd Alu Comfort al snel een vaste en betrouwbare partner bij veel bedrijven en overheidsinstellingen.

Ondertussen werd het aanbod verder uitgebreid met heftruckmateriaal zoals kiepbakken en bodemklepcontainers, intern transportmateriaal en materiaal voor opslag, handling en milieu, lekbakken, gasflessencontainers, vatenbehandeling, enz. Ook werden de eerste stappen gezet op buitenlandse markten.  In Nederland en Frankrijk kon Alu Comfort al snel rekenen op het nodige vertrouwen.

Midden 2017 werd Alu Comfort overgenomen en onder impuls van het verjongde management werden de nodige stappen gezet om Alu Comfort verder klaar te maken voor de toekomst.  In mei 2018 lanceerden we een vernieuwde, frisse website met een verdere uitbreiding van het aanbod met nu ook veiligheidsspiegels, veiligheidsmaterialen, kunststofpallets, magazijnbakken, afvalbakken en afvalcontainers.

Alu Comfort staat altijd klaar voor zijn klanten en streeft dan ook naar 100% klantentevredenheid.  In combinatie met de focus op ons online aanbod tegen de allerbeste prijs en een snelle, punctuele en persoonlijke opvolging van al uw vragen, bestellingen en offertes maakt van Alu Comfort uw vaste partner voor de levering van materiaal aan uw bedrijf.